Concursul internaţional de poezie şi proză pentru românii din întreaga lume – STARPRESS 2014

Totpals-Daily-News1

Revista internaţională Starpress –www.valcea-turism.ro lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE PENTRU ROMÂNII DIN ÎNTREAGA LUME „STARPRESS” 2014, ediţia a lV-a.

În acelaşi timp, organizează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMÂNII DIN ÎNTREAGA LUME, STARPRESS 2014 – ediţia a ll-a.

Concursul Internaţional  de poezie şi proză “STARPRESS 2014” se desfaşoară în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România, în perioada 01.02.2014 – 01.06.2014.

Premiile constau în sejururi în renumitele staţiuni turistice româneşti de pe litoral, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI și Jupiter – HOTEL RIO.

Fiecare  premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câștigătorul fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente).

Regulamentul concursului:

–          LA SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU  5 POEZII. Concurenţii vor prezenta, alături de poezii, un CV şi o fotografie  în jpg.

–          LA  SECŢIUNEA PROZĂ SE  PARTICIPĂ CU  5 FRAGMENTE. Concurenţii vor prezenta, alături de fragmentele de proză (5 pagini A4 maxim), un CV şi o fotografie.

Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante lucrări vor fi publicate în paginile revistei, precum şi în publicaţiile celorlalţi parteneri implicaţi în proiect.

Materialele pentru concurs pot fi trimise pe adresa:

ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.ro, free3ymher@yahoo.ca

pană la data de 15 mai 2014.

Comitetul de selecţie va delibera pana la 1 iunie 2014 .

La începutul lunii iunie se vor anunţa caştigatorii. Premiile se vor acorda la finele lunii august 2014.

Relaţii şi informaţii suplimentare: Ligya Diaconescu,  ligya33@gmail.com.

Despre decernarea premiilor concursului  internațional de poezie și proză STARPRESS 2012, la Mangalia, 25 august 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=32ZElWstBjA

http://www.youtube.com/watch?v=RW9dkPi8SZQ

http://www.youtube.com/watch?v=9AuND52RceI