Cel mai mare francizor din Spania va fi distribuitor exclusiv în România pentru renumite branduri din moda spaniolă

Firma de distribuţie El Grupo Número 1, cel mai mare francizor din Spania, a închiriat un depozit de 3.000 mp în parcul industrial P3 Bucharest A1 şi va fi distribuitor exclusiv în România pentru articole soldate ale celor mai renumite branduri din moda spaniolă, scrie ZF.

Retailerul va vinde pe piaţa locală prin mai multe magazine stradale şi în centre comerciale, unde va comercializa în regim outlet colecţiile din anii anteriori.

„Grupul Número 1 are o experienţă de aproximativ jumătate de secol în industria de mărfuri soldate, în special în segmentul de articole vestimentare şi încălţăminte. Oferim cele mai bune mărci din Spania şi Europa la preţuri foarte accesibile. În ultimii 10 ani am crescut rapid pe piaţa vest-africană prin parteneriate solide sau prin vânzările din magazinele proprii. A venit vremea însă să ne extindem şi într-un climat mai rece, iar România, o ţară latină precum a noastră, a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piaţa românească, ci şi ţările vecine: Bulgaria, Ungaria şi Moldova”, a spus Jeff Medeiros, General Manager în România al grupului.

Închirierea depozitului a fost intermediată de Dunwell, broker exclusiv de real estate industrial din România.