Bruxelles: Partidul Socialiștilor Europeni – 20 de ani de existență

41

Pe 18 februarie 2013 a avut loc la Bruxelles, în prezenţa a numeroşi lideri politici europeni, evenimentul care a marcat cei 20 de ani de existenţă pentru Partidul Socialiştilor Europeni. A fost un bun prilej de discuţii despre Uniunea Europeană, despre criza economică şi despre oferta politică a Stângii în ţările europene.

“Mă bucur să am alături oameni politici precum Wim Kok, Willy Claes sau Massimo D’Alema, figuri marcante ale politicii europene. Prezenţa lor la această sărbătoare ne dă putere pentru a învinge în alegerile naţionale din Europa, pentru a câştiga apoi alegerile europene din mai 2014”, sublinia în discursul său Sergei STANISHEV, Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni.

Prezent la eveniment, Dan LUCA, preşedinte PSD Belgia, preciza: „Stânga câştigă în mod evident teren în Europa. Urmează bătălii electorale mari, precum cele din Italia sau Germania, care vor conduce uniunea şi mai mult spre o Europă a solidarităţii”.

„Evenimentul de azi ne arată că există oameni de Stânga care au soluţii la actuala criză europeană. Mă bucur că social-democraţia românească este parte a proiectului european”, preciza Alexandru PETRESCU, preşedintele PSD Anglia.

Informaţii suplimentare despre PSD Belgia se pot obţine de la

Dan LUCA (dan.luca@psdbruxelles.eu / tel 00 32 – (0)485 62 45 42) / www.psdbelgia.ro