Ambasada României în Regatul Spaniei organizează concursul: „Centenarul Marii Uniri prin ochi de copil”

Cu prilejul Zilei Limbii Române, Ambasada României în Regatul Spaniei organizează un concurs pentru copiii români cu vârsta cuprinsă între 4 şi 16 ani din Spania, se precizează într-un comunicat.

Condiții de participare:

Copiii vor trimite o înregistrare video în care interpretează proză, versuri sau un cântec în limba română, care să aibă ca temă Marea Unire de la 1918 sau sărbătorirea în acest an a Centenarului Marii Uniri.

Înregistrarea va începe cu menționarea titlului textului/cântecului și a autorului. Textul citit / interpretat poate fi și creație proprie. Fiecare copil poate participa cu o singură înregistrare.

Filmul va fi trimis prin https://wetransfer.com/ la adresa de e-mail: mihai.sirbu@mae.ro, însoțit de numele și prenumele copilului, vârsta, adresa de domiciliu şi datele de contact ale unuia dintre părinți (nume, telefon și adresă de e-mail). Puteți folosi această adresă de email şi pentru a solicita orice fel de detalii şi lămuriri.

Perioada de transmitere a înregistrărilor este: 22 – 30 august 2018. Pe data de 31 august a.c., înregistrările vor fi publicate pe pagina de Facebook a Ambasadei unde vor putea fi votate de public, câștigătorii fiind cei care primesc cele mai multe aprecieri (like sau orice alte reacții pozitive). Vor fi acordate trei premii (locurile I, II, III) și o mențiune.

Ceremonia de premiere va avea loc pe 22 septembrie a.c., în cadrul Zilei Porților Deschise la Ambasadă.