8 Martie la Ambasada României de la Madrid

Avda. Alfonso XIII, no. 157
28016, Madrid

Tel:      0034-91-350 18 81
Fax:     00 34-91-345 29 17
E-mail: secretariat@embajadaderumania.es
http://madrid.mae.ro
www.mae.ro

Ambasada României la Madrid are plăcerea de a adresa si în acest an doamnelor din comunitatea românească din Spania invitatia de a sărbători împreună Ziua Femeii, sâmbătă, 5 martie, începand cu orele 11:00, la sediul Ambasadei.

Cu aceasta ocazie, împreuna cu WSC International, vă invităm pentru al 3-lea an consecutiv la o nouă sesiune specială de formare adresată  exclusiv doamnelor si care îsi propune să abordeze o tematică legată de rolul pe care femeia îl desfăsoară în cadrul campaniilor de voluntariat, în contextul 2011 Anul European al Voluntariatului.

Pentru partea practică, care se va derula sub forma unui exercitiu de grup, organizatorii adresează rugamintea ca participantele să aducă fiecare un mic obiect simbolic si reprezentativ pentru primăvară, urmând ca la finalul exercitiului să aibă loc, prin tragere la sorti, un schimb al acestor obiecte între doamnele prezente.

Totodată, participantele vor fi încurajate să împărtăsească colegelor o retetă traditională românească.

În deschidere, va fi inaugurată expozitia „Pictural si decorativ, figurativ si abstract în viziunea copiilor” realizată din lucrări ale copiilor participanti la atelierul de artă plastică, organizat săptămânal în Ambasadă, sub îndrumarea scenografei Romana Preoteasa.

Partener în organizare este Asociatia Românilor din Comunidad de Madrid.

Vă rugăm să confirmati participarea la adresa: camelia.teodorescu@embajadaderumania.es