Ziua Națională a României se sărbătorește și la Viena

63

Asociația „Mihai Eminescu” din Viena (Austria) vă invită vineri, 29 noiembrie a.c., la un eveniment special dedicat Zilei Naționale a României, sub genericul „Patria mea: România! O unică țară, un talentat popor, un grai minunat”, la care va participa într-un Mega Spectacol: Formația „Lăutarii” din Chișinău condusă de maestrul Corneliu Botgros, alături de renumiți interpreți de muzică populară, precum Ion Paladi, Mioara Velicu, Valentin Sanfira și Mihaela Tabură.

Mega Spectacolul de muzică populară va începe la ora 19:00 în Haus der Begegnung Mariahilf, situat în strada Königseggasse 10, 1060 Viena, și va fi moderat de către îndrăgitul Daniel Buzdugan, actor, prezentator TV, realizator de programe radio, și jurat în cadrul showului de divertisment Splash! Vedete la Apă.

Evenimentul „Patria mea: România!” este organizat de către Asociația „Mihai Eminescu” din Viena, în parteneriat cu Ministerul Românilor de Pretutindeni, Ambasada României la Viena, Celine Rose Cosmetics și Magazinul Românesc „Doina” din Viena.

Parteneri media: TVR Internațional, Diapora Azi, Jurnalul Românesc.