Zeci de copii din Coslada au participat la Atelierul de pictura de oua pentru Paste

61

Sambata, 16 aprilie 2011, in Plaza del Sol din centrul Cosladei, a avut loc un Atelier de Pictura de Oua pentru Paste, activitate organizata de catre Consiliul pentru Imigratie cu colaborarea Departamentelor de Tineret, Egalitate si Mediu Inconjurator, precum si de FEDROM (Federatia de Asociaciatii ale Romanilor din Spania), Romadrid Cultural Club si Asocitia Pueblo Rumano.

Zeci de copii de diferite nationalitati au luat parte la acest atelier primind si o diploma de participare. Dupa parerea Primarului din Coslada, Ángel Viveros, “prin aceasta activitate demonstram inca o data ca orasul nostru este un exemplu de integrare iar acest tip de initiative ajuta la mentinerea unei convietuiri normale”.


Pentru Charo Arroyo, Consiliera pentru Imigratie, “este gratificant sa vezi cum copiii, fara sa conteze de unde vin, se distreaza impreuna si participa la o frumoasa traditie. Convietuirea in Coslada este buna si vom continua sa muncim pentru ca sa se imbunatateasca mereu.


La o masa informativa instalata cu aceasta ocazie, Consiliul pentru Imigratie a impartit ghidul de norme pentru asociatiile de locatari “Guías para la Convivencia en las comunidades de vecinos”.