Valencia: Hai să dăm mână cu mână!

1 [640x480]
În cadrul proiectului Românie, vatră de dor, sprijinit de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni al Ministerului Afacerilor Externe, Asociația Suflet Românesc-Alma Rumana din Valencia  în colaborare cu Asociația Românilor din Onda, a marcat Ziua Națională printr-un program folcloric de muzică și dansuri populare românești. La eveniment au participat, pe lângă oficialitățile din orașul Onda și reprezentanți ai Diputacion de Castellon, domnul consul al României în comunitatea valenciană, Radu Cătălin Mardare.
După discursurile oficialităților și înmânarea unor plăci de mulțumire unor colaboratori, grupul de dansuri populare al Asociației Suflet Românesc-Alma Rumana, a susținut timp de aproape două ore un program ce a inclus dansuri și cântece populare din aproape toate zonele țării: dans de pe Someș, din Banat, Arcanul din Moldova, dans de Oaș, hora oltenească, cântece din Moldova, Sălaj și Bihor, alături de acestea fiind și un grup de copii din cadrul asociației cu dansuri și cântece, sub îndrumarea instructoarei Mariana Ureche.
Ziua s-a încheiat cu muzică și dans și s-a bucurat de o mare participare din partea românilor din Onda și din împrejurimi.
1 decembrie 2013 015 [640x480]
1 decembrie 2013 027 [640x480]
1 decembrie 2013 159 [640x480]