Valencia: Asociația Suflet Românesc-Alma Rumana a participat la „Fiesta de la primavera”

70

IMG_0882 [640x480]

Asociația Suflet Românesc-Alma Rumana din Valencia, a participat sâmbătă 26 aprilie 2014 la evenimentul „Fiesta de la primavera”, organizat de către primăria din localitatea Burjassot și Plataforma de la Inmigracion din Valencia.

Asociația a reprezentat România alături de alte naționalități din America Latină, precum: Camerun, Bolivia, Peru, Columbia, Venezuela și nu numai. În prezența oficialităților și a publicului prezent în piața primăriei, voluntari din Asociația Suflet Românesc-Alma Rumana din Valencia, au defilat în costume populare românești din diferite zone ale României și au dansat Arcanul, un joc popular moldovenesc.

La finalul evenimentului, membrii asociației s-au reunit la sediul acesteia participând la o altă activitate care a marcat Ziua Internațională a cărții. Copiii prezenți au citit fragmente din autori reprezentativi ai literaturii române iar organizatorii activității au reamintit tuturor  importanța cărților în limba română în comunitățile românești din străinătate.

IMG_0941 [640x480] IMG_0975 [640x480]