Un român uimeşte juriul de la „Norvegienii au talent”

Un pianist în vârstă de 32 de ani a uimit juriul emisiunii „Norvegienii au talent” după ce a interpretat o compoziţie proprie. El a ajuns în următoarea etapă a concursului după ce a primit trei „Da”-uri din partea juriului. Bogdan Ota a plecat din Botoşani, iar de opt luni locuieşte în Norvegia şi lucrează la o firmă de copiatoare. Pianistul, care a absolvit Conservatorul din Iaşi, a ales să interpreteze o compoziţie proprie, care a plăcut juriului emisiunii.

„Cum de nu te-a văzut România?”

Înainte de a urca pe scenă, românul se întreba dacă publicul va reacţiona bine la muzica sa. „Îmi este teamă de public”, a mai spun românul. Cei trei membri ai juriului au fost încântaţi de talentul românului şi l-au întrebat cum de nu l-a văzut şi România. „Este minunat! Suntem foarte bucuroşi că eşti aici!”, au spus aceştia după ce l-au auzit cântând la pian. „Cum de nu te-a văzut România?”, a întrebat unul dintre membrii juriului, iar românul le-a răspuns că a fost văzut, dar că nu a părut interesant pentru cei care l-au ascultat. Un alt membru al juriului a mai spus că are un vis, ca românul să renunţe la slujbă şi să se dedice muzicii. „Este uimitor şi sunt bucuros că ţi-am putut vedea talentul! Şi sper că şi România îl va vedea”.

„Şeful, singurul meu prieten, m-a înscris la concurs”

 

Românul, care a participat la ediţia din Norvegia a celebrului program de televiziune „Got Talent”, a spus că a fost înscris la concurs de şeful său, care este şi singurul prieten pe care îl are în Norvegia. În clipul de prezentare din cadrul concursului „Norvegienii au talent”, românul a precizat că activitatea sa din timpul zilei este de a transporta copiatoare. „Este doar o slujbă, de a pune o pâine pe masă, de a cumpăra echipament muzical”. Visul său este să compună muzică, iar „concursul acesta este şansa vieţii mele şi dacă voi reuşi să ajung mai departe va fi un vis împlinit”,  a mai precizat Bogdan Ota.

Sursa: Evenimentul zilei