Un român, la conducerea operaţiunilor globale de marketing ale companiei britanice TransferGo

TransferGo, companie de transferuri internaţionale de bani cu sediul central în Londra, Marea Britanie, l-a numit pe Marius Nedelcu în funcţia de Chief Marketing Officer, poziţie din care va fi responsabil cu activităţile globale de marketing ale instituţiei.

În cei patru ani de activitate în cadrul TransferGo, Marius Nedelcu a deţinut funcţia de country manager pentru România, iar apoi a făcut tranziţia către rolul de Head of Growth la nivel global şi ulterior la acela de Director of Brand and Market Expansion, scrie zf.

Din noul său rol, de Chief Marketing Officer, Marius Nedelcu va fi responsabil cu creşterea rezultatelor companiei prin achiziţia de noi pieţe, precum Rusia şi Nigeria, cât şi prin accelerarea pieţelor actuale – România, Turcia, Ucraina, Lituania, Polonia şi India.

„În 2021 ne propunem creşterea numărului de clienţi din pieţele actuale, dar şi expansiunea continuă pe alte pieţe”, spune  Marius Nedelcu, noul Chief Marketing Officer, TransferGo.

În 2020 compania a atins 2,5 milioane de utilizatori la nivel global. În privinţa utilizatorilor români activi, numărul acestora se păstrează la valori constante, românii numărându-se printre cei mai fideli utilizatori ai platformei TransferGo, astfel că aceştia au cea mai bună rată de retenţie înregistrată de companie.