Transferă bani online cu Smith&Smith

13

Pentru deținătorii de carduri sau conturi bancare, Smith&Smith vă pune la dispoziție o platformă de transfer de bani rapid și economic către beneficiarii din România și Republica Moldova.
Folosind platforma de transfer de bani online, poți trimite bani din contul tău bancar sau de pe cardul personal, la orice oră din zi sau din noapte, în România și în Republica Moldova, fără a te mai deplasa la o agenție de transfer.

Tot ce trebuie să faci este sa te inregistrezi pe site-ul nostru și să introduci datele beneficiarului iar în doar câteva momente, banii tăi vor ajunge la destinație*.

Unde ajung banii transferați online ?

– La agenția Smith&Smith, BCR sau Idea bank aleasă de plătitor
– La agenția Victoriabank aleasă de plătitor pentru beneficiarii din Republica Moldova
– În contul bancar deschis în EUR sau LEI al beneficiarului.
– Acasă, în circa 3100 de localități prin serviciul „Home Delivery”.
Vezi aici localitatile unde poti trimite bani direct la domiciliul beneficiarului.

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare al identității posesorilor de carduri în mediu electronic.
Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Pentru orice tip de problemă legată de transferurile de bani, îți stăm la dispoziție de luni până duminică de la 09:00 la 22:00 (ora României) la numărul de telefon (+4)021 331 8000, apelabil în limba română.

*Timpul de transfer depinde de modalitatea de plată aleasă.