Titus Corlățean: Spiritul sărbătorilor ce se apropie să vă lumineze gândul şi să vă găsească încrezători în pragul Noului An!

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, și-a exprimat în mesajul transmis românilor cu ocazia Sărbătorilor încrederea că națiunea are înțelepciunea de a acționa unită pentru o Românie “puternică, demnă, de care să fim mândri în lume”, urându-le, totodată cetățenilor acestei țări “sănătate, fericire, belşug şi viaţă îndelungată”.

“Sărbătorile de iarnă îmi oferă prilejul să le urez tuturor românilor, deopotrivă celor care trăiesc în ţară, ca şi celor de peste hotare, sănătate, fericire, belşug şi viaţă îndelungată! În ciuda greutăţilor prin care am trecut, am convingerea, privind cu încredere spre ziua de mâine, că împreună, putem depăşi dificultăţile crizei din ultima vreme. Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi în jurul unui proiect de interes naţional: o Românie puternică, demnă, de care să fim mândri în lume şi care să fie pentru aliaţii noştri europeni şi euro-atlantici, un partener de încredere”, se arată în mesajul lui Corlăţean, dat publicităţii duminică.

“Fie ca spiritul sărbătorilor ce se apropie să vă lumineze gândul şi să vă găsească încrezători în pragul Noului An! Crăciun Fericit şi La mulţi ani!”, adaugă ministrul de Externe.