Taberele ARC 2021

Secretariatul General al Guvernului (SGG), prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), intenționează să organizeze, pe perioada vacanței de vară a elevilor și studenților, programul tradițional de tabere ARC, se precizează într-un comunicat.

Dat fiind contextul pandemic actual, ediția din acest an va avea loc în format online și va păstra elementele definitorii și anume, promovarea valorilor lingvistice, culturale și spirituale românești.

Activitățile se vor derula sub forma unor ateliere interactive de limba română, istorie, muzică, arte vizuale (pictură, grafică, fotografie ), artă dramatică și tradiții, și vor fi adaptate mediului online.

Organizatorii vă invită să vă alăturați demersului lor și să participați împreună la realizarea acestui program.

În acest sens, puteți să transmiteți intenția de a participa (grup sau individual) la atelierele organizate printr-un email la adresa taberearc@dprp.gov.ro

De asemenea, din dorința de a cunoaște mai bine dorințele și nevoile copiilor români de pretutindeni, organizatorii vă invită să comunicați, la aceeași adresă de email, idei și propuneri de activități ce ar putea fi derulate în cadrul Programului de tabere ARC 2021.

Condiții de înscriere și calendarul atelierelor vor fi anunțate pe site-ul (www.dprp.gov.ro) și pe rețelele de socializate ale DRP la o dată ulterioară.

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.