Taberele ARC 2021

77

Secretariatul General al Guvernului (SGG), prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), intenționează să organizeze, pe perioada vacanței de vară a elevilor și studenților, programul tradițional de tabere ARC, se precizează într-un comunicat.

Dat fiind contextul pandemic actual, ediția din acest an va avea loc în format online și va păstra elementele definitorii și anume, promovarea valorilor lingvistice, culturale și spirituale românești.

Activitățile se vor derula sub forma unor ateliere interactive de limba română, istorie, muzică, arte vizuale (pictură, grafică, fotografie ), artă dramatică și tradiții, și vor fi adaptate mediului online.

Organizatorii vă invită să vă alăturați demersului lor și să participați împreună la realizarea acestui program.

În acest sens, puteți să transmiteți intenția de a participa (grup sau individual) la atelierele organizate printr-un email la adresa taberearc@dprp.gov.ro

De asemenea, din dorința de a cunoaște mai bine dorințele și nevoile copiilor români de pretutindeni, organizatorii vă invită să comunicați, la aceeași adresă de email, idei și propuneri de activități ce ar putea fi derulate în cadrul Programului de tabere ARC 2021.

Condiții de înscriere și calendarul atelierelor vor fi anunțate pe site-ul (www.dprp.gov.ro) și pe rețelele de socializate ale DRP la o dată ulterioară.