Sărbătorile de Paște – Programul Secției Consulare al Ambasadei României la Madrid

Христос Воскрес!

PAȘTELE CATOLIC: consulatul de la Madrid va avea program normal de lucru cu publicul în zilele de sărbătoare spaniole, respectiv pe 2 aprilie – Jueves Santo, de la 9:00 la 17:00, și pe 3 aprilie – Viernes Santo, de la 9:00 la 16:00.

Secţia Consulară a Ambasadei României la Madrid reamintește faptul că nu este necesară programare pentru a solicita un serviciu consular. De asemenea, cererile de pașapoarte se pot depune fără programare de luni până joi între orele 10:00 și 15:00, iar noile pașapoarte pot fi ridicate de luni până joi între orele 14:30 și 16:30.

Doar la solicitarea expresă a interesaților se pot acorda programări pentru depunerea cererilor de pașapoarte în zilele de vineri (ex.: pentru copii mici – în al căror caz durata de preluare a fotografiilor digitale este mult mai mare, pentru persoane în vârstă sau bolnave, etc.).

PAȘTELE ORTODOX: consulatul de la Madrid nu va avea program de lucru cu publicul în ziua de luni 13 aprilie – a doua zi de Paști -, întrucât aceasta este sărbătoare legală în România.

Pentru situații de extremă urgență (ex.: decese, accidente) puteți contacta consulatul, în zilele în care este închis, la numărul de telefon de permanență: 0034 / 649 656 032.