„Sărbătoarea Iei” aduce frumusețea și diversitatea patrimoniului nostru la Ashfield Boys High School, Sydney, Australia

342

Asociația Română Phoenix  din Sydney, Australia, anunță un eveniment cultural ce îmbrățișează autenticitatea și bogăția culturii române: „Sărbătoarea Iei”. Această festivitate plină de culoare și emoție va avea loc în ziua de 22 iunie 2024, în sala festivă a Ashfield Boys High School, 117 Liverpool Road, Ashfield NSW 2131, New South Wales, Sydney, Australia.

Cu un program care va încânta sufletele tuturor participanților, „Sărbătoarea Iei” va fi o experiență de neuitat. De la ora 4:00 PM, ușile sălii vor fi deschise pentru a primi spectatori, urmând ca la ora 4:30 PM să se ridice cortina pentru a dezvălui spectacolul ce va urma. Evenimentul se va încheia într-o atmosferă de bucurie și comuniune la ora 7:00 PM, precizează organizatorul.

În cadrul „Sărbătorii Iei” veți fi întâmpinați cu dansuri ce răsună a istorie, parade de costume ce țes povestea neamului nostru, teatru pentru copii, versuri ce plutesc printre amintiri și melodii ce oglindesc sufletul românesc. Este o oportunitate unică de a trăi și de a împărtăși bucuria și frumusețea culturii noastre.

Biletele pentru „Sărbătoarea Iei” sunt disponibile la prețul de $20/persoană, iar copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită. Acestea pot fi achiziționate online de pe platforma Eventbrite.

Asociația Română Phoenix, organizatorul evenimentului, este dedicată promovării identității românești, artei și artiștilor români în cadrul comunității din Australia. Misiunea sa principală este de a crește vizibilitatea culturii și tradițiilor românești în peisajul cultural divers australian.

Într-o perspectivă interculturală, Asociația Română Phoenix își propune să contribuie la dezvoltarea culturală a comunității locale și să consolideze relațiile dintre Australia și România. Prin intermediul activităților culturale diversificate, asociația urmărește să ofere o platformă de întâlnire și dialog între cele două culturi, sprijinind astfel procesul de integrare și înțelegere reciprocă.

A consemnat: Occidentul Românesc
Informații și foto: Asociația Română Phoenix