Romanian Art Expo Chicago

74

Vineri 4 martie, 2011 la galeria de arta Jennifer Norback Fine Art din centrul orasului Chicago, a avut loc deschiderea unei expozitii de pictura in cadul careia expun trei artistii din Romania: Aurel Patrascu, Emilia Persu si Claudia Lazar.
Expozitia este prima de acest gen la Chicago, fiind organizata si cu  implicarea Asociatiei Juralistilor Romani din SUA si Canada (NARPA).
La eveniment au luat parte consulul general Romaniei la Chicago, domnul Lucian Leustean, cat si domnul Gabriel Dutu consul economic, alaturi de alti romani si americani din zona metropolei Chicago.
Cei prezenti au putut sa admire pictura si grafica contemporana romaneasca, avand totodata ocazia de a sta de vorba cu unul dintre artisti, venit special  din Romania pentru eveniment, pictorul Aurel Patrascu. Publicul prezent, pe langa ocazia de a admira aceste lucrari de arta, a avut parte de un mini recital din repertoriul Mariei Tanase interpreatat de Claudia Negroiu.
Va invitam sa urmariti un scurt material video de la expozitie.

http://www.youtube.com/watch?v=Fu7TuWKNXu8

Cei care doresc sa viziteze expozitia o pot face pana pe 2 aprilie, 2011 la adresa : Jennifer Norback Fine Art, Inc. 217 West Huron, Lower Level Chicago, Illinois 60654

Text si foto de: Marian PETRUTA-Chicago