Pro TV invită românii din Spania la preselecție pentru cel mai urmărit show de televiziune: „Românii au talent”

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii din România, „Românii au talent”, se pregătește pentru sezonul opt, un sezon special, în care cu toţii vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire. Cu această ocazie, ne dorim să descoperim talentul autentic românesc de pretutindeni şi să-l sărbătorim aşa cum se cuvine. Anul acesta, pentru prima dată, va fi organizată o preselecţie pentru românii din Spania. Românii frumoşi şi talentaţi din comunitatea dumneavoastră sunt aşteptaţi la Madrid, pe 7 octombrie 2017.

Pentru mai multe detalii privind organizarea și locația, puteți obține la numerele de telefon: 0040/751 118 481, 0040/318 250 299, sau adresa de email: gabriela.ghitcuta@protv.ro

Este pentru prima dată când Pro TV organizează preselecţii în străinătate, aşa că nu trebuie pierdută această şansă! Ai avut ocazia nemaipomenită să străluceşti în afara României, să faci înconjurul lumii şi să le arăţi tuturor talentul tău? Întoarce-te şi acasă! Arată-le românilor de ce eşti în stare, surprinde-i, lasă-i să te vadă, să te admire şi să te aplaude. Dacă vocea ta e ca a nimănui, poţi merge pe cuie, îţi poţi hipnotiza câinele sau acrobaţiile tale îi uimesc pe cei din jur, atunci vrem şi noi să te vedem! Vârsta este irelevantă, doar talentul contează! Ne dorim să descoperim români cu aptitudini deosebite în orice domeniu, dar şi talente neconvenţionale, oameni cu pasiuni neobişnuite sau abilităţi surprinzătoare, gata să facă spectacol ACASĂ, pe cea mai iubită scenă din România. Scena talentului îşi aşteaptă eroii sezonului opt!