Primăvara a sosit și în comunitatea românească din San Pedro del Pinatar

Asociația ACORAMAR, cu sprijinul și prin amabilitatea Primăriei și a Casei de Cultură din San Pedro del Pinatar, a organizat spectacolul „La Mulți Ani, Iubită Mamă!”, un eveniment dedicat tuturor femeilor, zilei de 8 Martie. La manifestare au participat elevii Cursului de Limbă, Cultură și Civilizație Românească din San Pedro del Pinatar, San Javier – Santiago de la Ribera și Los Alcázares, care cu multă bucurie, mândrie și emoție, au prezentat un program artistic de poezii, cântece și dansuri închinate mamei și tuturor femeilor. Copiii prezenți la acțiune au oferit tuturor participanților câte un mărțișor confecționat de ei la cursurile de Limba română, iar mamelor, câte o felicitare în formă de inimioară, arătând prin aceasta toată dragostea lor față de mamă.

Programul a fost completat de un spectacol de cântece din repertoriul românesc oferite în dar tuturor, de către doamna Mariana Badea din Murcia și de Formația MAESTRO din San Pedro del Pinatar.

Organizatorii transmit și pe această cale mulțumirile lor părinților, bunicilor, elevilor și tuturor celor care au participat la eveniment, și Sărbători Pascale Fericite!

A consemnat Ionela Dojană – Profesor al cursului LCCR și președinte ACORAMAR