Cocalarii lași și penibili de pe Facebook

23

facebook-bug

Invidia, prostia, hoția, minciuna, ura și răzbunarea sunt singurele „calități” ale cocalarilor, aceste personaje hidoase, inculte, cu caracter infect care mișună prin preajma nostră. Îi regăsim în politică și nu numai, în diverse comunități din străinătate sau pe internet.

Creaturi demne de dispreț, penibile și mincinoase, și-au găsit loc și pe Facebook și lovesc în stânga și-n drepta cu lașitatea care-i caracterizează, astfel că pe data de 7 mai 2013 au atacat mișelește pagina de Facebook a publicației în limba română Occidentul Românesc. Și multe alte pagini ale prietenilor noștri.

În urma acestui gest demn de dispreț, am pierdut contactul cu peste 5000 de prieteni, toate informațiile de interes și numeroase fotografii adunate timp de peste 2 ani.

Ne întrebăm ce au avut de câștigat aceste specimene oribile prin gestul lor penibil? I-a copleșit invidia și ciuda? Se văd pe marginea prăpastiei și nu mai știu ce să mai facă? Simt că le fuge pământul de sub picioare?!

Oricum ar fi, disperarea lor e mare dacă au ajuns la astfel de gesturi.

Stimați cocalari penibili ce sunteți, orice gest al vostru nu face decât să ne demonstreze cât sunteți de speriați dacă recurgeți la cele mai disperate și mai oribile gesturi. Sunt ultimele voastre mișcări pentru că sunteți pierduți în totalitate și pe toate fronturile.

Personaje ca voi nu-și vor găsi niciodată liniștea și pacea. Voi habar nu aveți să vă bucurați de tot ce-i frumos și nobil pe lume, habar nu aveți ce însemnă calitatea și valoarea în viața de zi cu zi.

Vă transmitem și pe această cale tot disprețul nostru pentru gestul pe care l-ați făcut și-n timp ce voi vă bucurați și vă hrăniți cu ură, prostie, răzbunare și multă invidie și vă îndreptați cu pași siguri spre dezastru, noi renaștem din propria cenușă precum pasărea Phoenix. Iar și iar. Și din nou…

Notă: În acest caz nu putem vorbi despre… hackeri. Să fim serioși! Suntem prea mici și fără importanță pentru hackeri. Aici este vorba despre persoane frustate, penibile și inculte pline de răutate și invidie.

Redacția Occidentul Românesc