Noua locație a trialului organizat de FRF pentru juniorii români din Peninsula Iberică

54

fotbal-juniroi

În perioada 19-21 februarie 2016, Federația Română de Fotbal organizează la Sevilla, la complexul sportiv Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios, o nouă acțiune de selecție pentru echipele naționale de juniori, la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Spania și Portugalia.

Acțiunea de selecție la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Spania și Portugalia se va desfășura în perioada 19-21 februarie, la complexul sportiv Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios, de lângă Universidad Pablo de Olavide (UPO) din Sevilla. Noua locație se află în Montequinto, Sevilla, iar adresa exactă este: Carretera de Utrera, Km. 1, 41005 Montequinto, Sevilla, Spania.
Acțiunea din Spania va fi a șasea de acest gen organizată pe parcursul ultimelor 15 luni de Departamentul de Scouting al FRF. Va fi pentru a doua oară când antrenorii federali vor ajunge în Spania: în octombrie 2014, la Madrid, au fost testați juniorii români născuți în anul 2000. Au mai fost organizate și alte acțiuni de selecție pentru tinerii din Ungaria, Germania și Benelux, Italia și Franța.
Juniorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani care doresc să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie la adresa de e-mail a Departamentul de Scouting al FRF, scoutingextern@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele jucătorului, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).
Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul de la complexul sportiv Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios, Carretera de Utrera, Km. 1, 41005 Montequinto, Sevilla/Spania, cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului privind participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă. Continuarea aici