Narcis Ianău nu credea că prinde nici semifinala la Românii au talent

Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance şi Viorica cu Emil Luca au fost aleşi de catre public drept cei mai talentati concurenti din prima semifinala „Romanii au talent”. „Îmi era frica credeam ca nici nu voi trece de semifinala, eu credeam ca sunt pelocul doi, trei, dar cand am vazut vazut ca sunt pe locul intai m-am bucurat enorm”, a spus Narcis Iustin Ianau pentru protv.ro.

Cat despre cei de la Trupa Ballance acestia au declarat: „Sincer nu ne-am asteptat sa ajungem atat de departe in concursul Romanii au talent si speram in continuare sa ne iasa si numarul din finala care este pregatit, insa trebuie doar sa-l finisam”. Viorica si Emil Luca, mai in gluma mai in serios au spus ca sunt capabil sa faca in finala si 1500 de piruete, dar ca acest lucru depinde de timpul care li se va acorda.

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.