Madridul va deveni capitala excelenței românești pentru trei zile

106

Campania „Noi susținem Excelența!”, lansată de organizația non-profit „El Occidente Rumano”, în ianuarie 2015, organizație care editează de peste 12 ani ziarul „Occidentul Românesc”, și-a propus să promoveze, printr-o acțiune privată, românii din străinătate, care, prin pasiune și dăruire, fac performanță în țările lor de adopție și aduc un plus de valoare imaginii României și implicit nouă, imigranților români răspândiți prin lume.

În acest context, în perioada 25 – 27 noiembrie 2022, în incinta Hotelului Wellington din Madrid, se va desfășura cea de-a treia ediție a galei de excelență a românilor din afara granițelor țării.

În cadrul evenimentului, 58 de români fabuloși din 176 nominalizați, care s-au stabilit în diverse colțuri ale lumii, precum: Australia, SUA, Canada, Finlanda, Anglia, Belgia, Franța, Cehia, Austria, Elveția, Olanda, Germania, Croația, Italia și Spania, vor fi premiați cu Trofeul Excelenței Românești în cadrul acestui eveniment care va marca totodată Ziua Națională a României.

Festivitatea de premiere a decernării premiilor la evenimentul din 26 noiembrie 2022 va fi moderată de către Mihaela Tatu, cunoscut realizator și moderator de emisiuni de televiziune din România!

Intrarea se va face numai pe bază de invitație!

Ediția a III-a (2020-2022) a galei de excelență va premia, la secțiunea Diplomat de carieră, șase diplomați, care pe parcursul celor 12 ani de existență a publicației „Occidentul Românesc” s-au implicat cu profesionalism în comunitățile românești din Regatul Spaniei, au participat la evenimentele organizate de „El Occidente Rumano”, au recunoscut și apreciat eforturile și dăruirea cu care echipa editorială a acestei publicații a susținut „pro bono” fiecare ediție tipărită timp de peste un deceniu de activitate neîntreruptă, cu articole de interes în diverse domenii, destinate comunității de români din Spania.

Dorim să mulțumim și pe această cale, Departamentului pentru Românii de Pretutindeni pentru implicarea sa financiară în acest proiect cultural ajuns la cea de-a treia ediție.

Organizația non-profit El Occidente Rumano – Regatul Spaniei