În preieră absolută: Celebrarea Zilei Naționale a României în Plaza Mayor din Madrid – Eveniment organizat de Ambasada României în Regatul Spaniei

15085494_1378959462144489_8745257945628714097_n

1 Decembrie – Ziua Națională a României se va sărbători în acest an, în renumita Plaza Mayor din Madrid, conform unui comunicat oficial al ambasadei.

Evenimentul, în premieră absolută în Spania, este organizat de către Ambasada României în Regatul Spaniei, având ca parteneri: Consiliul Județean Maramureș, Digi mobil, Alexandrion Grup și Atlassib.

Acțiunea se va desfășura pe data de 1 decembrie, în Plaza Mayor din Madrid, începând cu orele 19:00, moment în care, se vor proiecta culorile drapelului naţional românesc pe faţada emblematicei clădiri Casa de la Panadería, în prezența unor oficiali români şi spanioli. După acest important moment, va urma un spectacol de muzică și dansuri populare tradiționale din zona Maramureșului, și prezentarea celor mai emblematice imagini din România.

Ambasada României la Madrid invită românii, familiile lor și prietenii, să celebreze împreună Ziua Națională a României!

Evenimentul de la Madrid completează seria de evenimente organizate în anul 2016 în România și Spania, cu ocazia aniversării a 135 de ani de relații diplomatice între cele două țări.

Pentru reprezentanții mass-media va fi organizată, începând cu orele 18:00, o conferinţă de presă în Salón Real din Casa de la Panadería. Instituţiile interesate să participe sunt rugate să își acrediteze reprezentanţii la adresa de email: madrid.press@mae.ro.

Redacția OR