Guvernul va aloca bani pentru combaterea efectelor inundațiilor în Gorj, Vâlcea și Argeș

67

imageResize

Guvernul ar putea aloca în ședința de joi câte 12 milioane de lei pentru județele Gorj, Vâlcea și Argeș în scopul acoperirii cheltuielilor de urgență pe care le implică intervenția la inundații și pentru înlăturarea efectelor acestora.

„Mâine (joi-n.r) în ședința de Guvern, am amânat-o de astăzi, ca să vedem care sunt primele urgențe. Pentru cele trei județe care deja s-au confruntat cu mari probleme — Gorj, Vâlcea și Argeș — o să alocăm câte 12 milioane de lei pentru cheltuielile urgente. La ISU să aibă benzină, motorină, să aibă jandarmii, polițiștii, să puteți, atunci când nu aveți tehnică destulă la Apele Române, să apelați la firme private care au excavatoare, tot ceea ce ne trebuie, deci să nu vă opriți din ceva că nu sunt bani”, a anunțat premierul Victor Ponta la Comandamentul pentru situații de urgență, care a avut loc miercuri la Palatul Victoria.

Citește mai multe, aici:

http://www.agerpres.ro/politica/2014/07/31/guvernul-va-aloca-bani-pentru-combaterea-efectelor-inundatiilor-in-gorj-valcea-si-arges-09-09-20