Gran Canaria primește primul grup de turiști olandezi din „călătoria pilot” organizată de TUI Nederland

În această după-amiază, Gran Canaria va primi 177 de turiști olandezi care participă la „călătoria pilot” organizată de TUI Nederland și de compania aeriană Corendon.

Obiectivul acestei inițiative este de a demonstra că protocoalele sanitare funcționează în practică și că este posibil să călătoriți în străinătate în condiții de siguranță și calm în această vară, confirmă Arjan Kers, directorul general al operatorului de turism.

180 de pasageri – 90 pentru fiecare dintre companii – au fost selectați din peste 68.000 de persoane înregistrate – peste 45.000 s-au înscris în primele 2 ore. Trei dintre ei nu au putut călători în această dimineață de la Aeroportul Schiphol-Amsterdam, deoarece au avut rezultate pozitive la testul obligatoriu PCR. Kers a declarat pentru Tourinews că acest aspect este „corect, deoarece a fost detectat înainte de plecare” și subliniază că acesta este obiectivul testelor.

A consemnat: Mircea Fluieraș

Foto: Tourinews

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.