FEDROM: Agenda evenimentelor din luna septembrie 2014

54

portada fedrom [640x480]

Agenda evenimentelor din luna septembrie, pe care le organizeaza FEDROM – Federația Asociațiilor de Români din Spania la Biblioteca de carte româneascăLucian Blaga din Madrid.

Adresa Bibliotecii Lucian Blaga este:

Calle Wad Ras 19 bajo, 28039 Madrid

Linea 1 de metrou, stația Estrecho ieșirea Navarra

Linea 7 de metrou, stația Francos Rodriguez

Orarul bibliotecii este: de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00

Evenimentele încep la orele 18:00

Sâmbătă 6 septembrie 2014: ”Folclorul și tradițiile la meglenoromâni, aromâni și istroromâni” – Conferențiar Virgil Coman; evenimentul face parte din proiectul asociației hispano-române România „Se întâlnește dor cu dor” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de doamna Ica Tomi.

Duminica 7 septembrie 2014: „ Mari scriitori români – Mircea Eliade și Emil Cioran” – Conferențiar Virgil Coman; Evenimentul face parte din proiectul Fedrom „Biblioteca Lucian Blaga – Alfa și Omega, exponat al culturii românești în decursul timpului” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de Miguel Fonda Ștefanescu.

Sâmbătă 13 septembrie 2014: „Muzica românească în perioada interbelică – Conferențiar Cristina Vlașin; Evenimentul face parte din proiectul Fedrom „Biblioteca Lucian Blaga – Alfa și Omega, exponat al culturii românești în decursul timpului” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de Miguel Fonda Ștefanescu.

Duminica 14 septembrie 2014: „Simpozion Eugen Ionescu”– Conferentiar Ioana Zlotescu; Evenimentul face parte din proiectul Fedrom „Biblioteca Lucian Blaga – Alfa și Omega, exponat al culturii românești în decursul timpului” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de Miguel Fonda Ștefanescu.

Sambata 20 septembrie 2014: „Sezatoare la Fedrom – atelier de confectionare Ii – artezan Ica Tomi; evenimentul face parte din proiectul asociației hispano-române România „Se întâlnește dor cu dor” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de doamna Ica Tomi.

Vineri 26 septembrie 2014: Intalnire cu copiii la Biblioteca Lucian Blaga”- premierea concursului de desene pentru copii; Evenimentul face parte din proiectul Fedrom „Biblioteca Lucian Blaga – Alfa și Omega, exponat al culturii românești în decursul timpului” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de Miguel Fonda Ștefanescu.

Sambata 27 septembrie 2014: „Folclor, tradiții și obiceiuri din comunitățile istorice” – conferențiar Ivo Gheorghev; evenimentul face parte din proiectul asociației hispano-române România „Se întâlnește dor cu dor” cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul este coordonat de doamna Ica Tomi.