Europe Direct Coslada și FEDROM organizează o întâlnire între cetățeni și reprezentanții lor în Parlamentul European

39

Afis Intalnire [640x480]

Europe Direct Coslada și FEDROM, în colaborare cu Reprezentanța Instituțiilor Europene în Spania, primăria Coslada și Asociația Culturală Obatala, organizează, joi, 23 ianuarie 2014, la Centrul Multifunțional La Rambla, Întâlnirea Parlamentul European cu cetățenii: Împreună decidem viitorul Europei!
Activitatea se desfășoară în cadrul campaniei de informare realizată de către Parlamentul European pentru următoarele alegeri europene din mai 2014.
Astăzi, mai mult decât oricând, participarea cetăţenilor la alegerile europene este fundamentală, deoarece procesul electoral se va desfăşura într-un context diferit: când Europa se confruntă cu mai multe provocări pentru care soluţiile nu vor fi uşoare, în timp ce Parlamentul European dispune de mai multă putere decât oricând pentru a determina direcţia politică a Europei.
La întâlnirea moderată de Miguel Fonda Stefanescu, președintele FEDROM, vor participa, printre alții, Norica Nicolai, deputat european, membru al Grupului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa.
Întrebări de genul: care este rolul Parlamentului European?, ce probleme ocupă agenda europarlamentarilor în anul 2014?, de ce aceste alegeri sunt diferite? sau contează votul meu cu adevărat între alți 500 de milioane de alegători? își vor găsi răspunsul de la reprezentanții noștri direcți la nivel european.

Colocviu informativ [640x480]