Dwight Luchian Patton: Parlamentul României – O oficină a unor grupuri de interese de pradă

47 [640x480]

Dwight Luchian Patton: Parlamentul României arată ca o oficină a unor grupuri de interese de pradă, bântuit de tâlhari decât un corp legislativ

Scrisoare adresată Preşedintelui României – Propuneri pentru redresarea anormalităţilor curente

Domnule Preşedinte,

Pe frontispiciul celei mai profesionale organizaţii de Intelligence din lume, aflată pe Dolley Madison Ave, din McLean – Lengley, statul Virginia, se regăsesc următoarele cuvinte: „Veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va elibera – You shall know the truth and the truth shall make you free.” Deşi am dubii că desele mele apeluri vor fi luate în consideraţie – dovadă cele trei scrisori de felicitare, una chiar în limba lui Goethe, adresate preşedintelui Klaus Iohannis şi rămase fără elementarul mulţumesc, îmi permit să vă familiarizez cu unele adevăruri inconveniente:

– Parlamentul României, cel mai stufos aparat legislativ din lume, este compus din 588 membri şi are în dotare legiuni de zerodocți-agramaţi, iliterați, delicvenţi de drept comun şi multe alte atribute asemănătoare, care reprezintă un blam nemeritat pentru ŢARA şi poporul român. Profesorul Tom Gallanger de la Universitatea Bradford din Anglia, şef al Department of Peace Studies a făcut o remarcă, după care în orice ţară civilizată din lume s-ar fi luat măsuri în consecinţă: „Parlamentul României arată mai mult ca o oficină a unor grupuri de interese de pradă, bântuit de tâlhari decât un corp legislativ – The Romanian Parlament now looks more like the front office for predatory interest group than a deliberate legislative body.” Tot referitor la această instituţie, renumitul profesor afirmă că blochează legislaţia anticorupţie şi încearcă să protejeze membrii lui, acuzaţi de fapte grave penale.

– Profesorul George Ross, de la Colegiul Regal din Londra afirmă că „România cunoaşte la această oră stagnarea, promovarea mediocrităţii şi a corupţiei – a se vedea componența Parlamentului. La această oră, nimeni nu mai crede în nimic. Un popor care timp de peste 7 decenii a abandonat lumea civilizată a pierdut acum nu numai gustul democraţiei, dar şi sensul direcţiei şi voinţa de a se reface. Românii au intrat într-o fază de sinucidere colectivă; nimeni nu-i poate ajuta şi nici nu vor să fie ajutaţi.”

– Profesorul Walter E Williams de la George Mason University consideră România „un Haiti al Europei.”

– Mark Hipp, militar cu o carieră strălucită pe multe teatre operaţionale, „consilier” al Departamentului de Stat al USA, care, cu ani în urmă, s-a ocupat de formarea – antrenarea trupelor SPP din România, a spus: „Sunteţi un popor simpatic dar vă lipseşte atitudinea de învingător şi urmărirea interesului naţional.”

Statele Unite ale Americii, la o populaţie cifrată la 321.988.977, dispune de un aparat legislativ compus din 435 congressmani şi 100 de senatori, deci inferior României, care dispune de 588 de…

Păstrând un elementar principiu matematic – aritmetic, România la 7% din populaţia Americii, ar trebui să aibă 7 senatori şi 30 deputaţi! Doar ca titlu informativ, statul Oregon cu o suprafaţă egală cu a României, dispune de 35 senatori şi 70 de congressmani – deputaţi.

Ştiu că „În civilizaţia noastră şi sub forma noastră republicană de guvernământ, inteligenţa este aşa de mult onorată, încât nu este luată în considerare de oficiali – În our civilization, and under our republican form of government intelligence is so highly honored that is rewarded by exemption from the cares of office”- Ambrose Bierce, cer insistent reducerea numărului de parlamentari la nivelul existent în Statul Oregon şi supunerea tuturor care se doresc factori decizionali, la un test de inteligenţă IQ.

Până să vedem materializarea testului, vă recomand insistent să faceţi uz de ceea ce Oliver Cromwell a aplicat la 20 Aprilie 1653, în discursul ţinut în Camera Comunelor, şi să cereţi desfiinţarea Parlamentului, sub aceeaşi formulă: În the name of God, go !

Nu în ultimul rând vă supun atenţiei faptul că suntem singura minoritate din USA care are reprezentanţi în Parlamentul României. Nu avem nevoie, domnule preşedinte! Avem DPPRP, avem Ambasade, Consulate etc… dar ce nu avem care sunt la curent, în cel mai mic amănunt, cu ceea ce se întâmplă în pretinsă comunitate românească din afara graniţelor României, care în afara antagonismului perfect în care trăieşte, nu s-a remarcat prin nimic palpabil, deşi dispune de genii cerebrale pe care vă sugerez să la atrageţi la treburile Cetăţii, în sensul Aristotelic al expresiei. Debarasaţi-vă de „purtătorii ilegali de creier!”

 Cu deplină cordialitate,

 Dwight Luchian Patton

Anaheim, CA-USA

www.clipa.com

P.S. Un ultim amănunt: În perioada premergătoare admiterii României în NATO, am trimis 96 de memorii, ocupantului Biroului Oval. Toate, dar absolut toate, au primit confirmare!!!

Cele 3 felicitări transmise dumneavoastră şi mediatizate în presă, sunt în aşteptarea elementarului… mulţumesc!

Schimbaţi-vă consilierii, domnule preşedinte!

parlament-fotbal parlament-presa parlament-somn

Foto: Mediafax