Deputatul Cristian Rizea îi solicită Ambsadorului României în Spania să nu mai joace rolul agentului electoral PDL

26

Deputatul Cristian Rizea, președintele PSD Diaspora, îi solicită Ambasadorului României în Spania, domnul Ion Vîlcu, să nu mai joace rolul agentului electoral al Partidului Democrat Liberal și să acționeze doar în interesul românilor, fără a avea vreo apartenență politică, așa cum prevede statutul șefilor misiunilor diplomatice în străinătate.
„Îi recomand, pe această cale, că prietenia pe care o are cu domnul William Brânză, căruia îi este dator pentru sinecura primită, să rămână doar la nivelul întâlnirilor neoficiale!
Atrag atenția asupra acestui aspect, deoarce luni, 21 Mai 2012, în cadrul ședinței informale cu personalul diplomatic din Ambasadă, domnul Vîlcu a declarat că, citez, „nici să nu se gândească Rizea că va câștiga în fața lui Brânză în Spania”.
„Îi transmit domnului ambasador că indiferent de opțiunile politice pe care le are, acestea trebuie exprimate și păstrate doar în cadrul deselor întâlniri, în care aprofundează calitatea vinurilor spaniole împreună cu amicul său, William Brânză!” a menționat deputatul Cristian Rizea.
Biroul de presă al PSD Diaspora