Consulatul General al României la Sevilla organizează consulat itinerant în Murcia, Motril și Málaga

pasaport_0

CONSULAT ITINERANT

Următoarele activități de consulat itinerant din anul 2015 se vor desfășura după cum urmează:

MURCIA: joi 19 februarie, orele 10:00 – 14:00 primire cereri 14:00 – 17:00 eliberare acte, Av. De Los Rectores no.3, Edificio Paraninfo, Espinardo.

MOTRIL: joi 5 martie, orele 13:00 – 16:00 primire cereri 16:00 – 18:00 eliberare acte, Centro Intercultural, Calle Galicia s/n, Edificio Versalles.

MÁLAGA: vineri 6 martie, orele 10:00 – 14:00 primire cereri 14:00 – 17:00 eliberare acte, Junta Municipal de Distrito no.7, Calle Emilio de la Cerda no.24.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de internet   http://sevilla.mae.ro

Important!

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă. Astfel, este absolut necesar să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 15.02.2015 pentru activitatea din luna februarie, respectiv până la 27 februarie pentru cele din luna martie, în vederea solicitării unei programări pentru serviciul consular dorit. Solicitările se fac la adresa de email secretariat@cgrosevilla.e.telefonica.net sau pe fax la nr. 954 627 108.

Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să ne comunicați și un număr de telefon la care să puteți fi eventual contactați. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare. Nu se acceptă decât fotografiile care corespund  criteriilor legale: dimensiuni 3 / 4 cm, cu o bandă albă de 7 mm în partea de jos, fond alb, capul descoperit, fără ochelari, expresie neutră a feței, gura închisă.

Solicitările care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

Atragem atenția că din motive organizatorice, nu putem face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular solicitat, cu excepția titlului de călătorie, este absolut necesar să dețineți cartea de identitate sau pașaportul românesc valabil și să aveți copii după toate documentele.

Nu se vor prelua cereri pentru pașaport!