Concurs: Cum vezi România în următorul secol?

Occidentul Românesc celebrează Centenarul Marii Uniri a României printr-un inedit concurs adresat tuturor vârstelor și categoriilor sociale: „Cum vezi România în următorul secol?”

Trimite pe adresa redacției, în format electronic, un eseu de minim 1.000 – maxim 1.500 de cuvinte (două pagini și jumătate în Word), tehnoredactat cu caractere Times New Roman, mărime 12, în care să ne spui, în cuvintele tale, cum îți imaginezi că va evolua România în următorul secol.

Încurajăm participarea tuturor categoriilor de vârstă la acest concurs, de la copii la bunici: important este să fiți români în cuget și simțiri și să ne scrieți din suflet dorințele și speranțele voastre pentru România. Nu contează țara de rezidență: contează doar speranțele și simțămintele pentru pământul de baștină.

Concursul se derulează în perioada 1 august 2018 – 15 noiembrie 2018. Se vor acorda trei premii – locurile I, II și III și trei mențiuni, care vor fi anunțate în ediția din luna decembrie a Occidentului Românesc. La concurs pot participa români din orice colț al lumii.

Trimite-ne eseul tău pe adresa redactia@occidentul-romanesc.com până la data de 15 noiembrie 2018. Un juriu format din membri ai redacției va analiza toate materialele primite și va juriza clasamentul final.

Detaliile privind premiile și acordarea lor vor fi publicate, de asemenea, în ediția Occidentul Românesc din luna decembrie a acestui an, o ediție specială de Centenar, pentru românii de pretutindeni.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, îți așteptăm mesajul pe aceeași adresă: redactia@occidentul-romanesc.com

Redacția Occidentul Românesc