Concurs de selectare a personalului didactic pentru cursul LCCR în Spania – Anul școlar 2018-2019

Institutul Limbii Române (ILR) organizează anual procedura de selectare și repartizare a personalului didactic implicat în predarea cursului de Limbă, cultură și civilizație românească (LCCR) în unități școlare din Spania, se precizează într-un comunicat al Ambasadei României în Regatul Spaniei.
Conform comunicatului, etapele procedurii de selectare a cadrelor didactice se vor desfășura potrivit calendarului publicat pe website-ul Institutului Limbii Române (ILR):
http://www.ilr.ro/wp-content/uploads/2018/07/Calendar-2018-2019-Spania.pdf
Cei interesați puteți depune solicitările de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante, la sediul Institutului Limbii Române din București, sau le puteți trimite prin poștă la adresa: Strada Caransebeș nr.1, sector 1, 012271 București, România, începând cu data de 13 august 2018.
Data limită de înregistrare a dosarelor este 17 august 2018.
Formularul cererii de înscriere la concurs poate fi descărcat în format pdf sau word, aici: http://www.ilr.ro/lccr/legislatie-2/formulare-lccr/ (rubrica: cerere de înscriere).
Toate informațiile necesare cu privire la acest concurs pot fi consultate pe website-ul Institutului Limbii Române, în cadrul rubricii dedicate programului LCCR: http://www.ilr.ro/lccr/
A consemnat: Ilinca Fodor – Redactor Occidentul Românesc
Sursa foto: Shutterstock