Compania americană Computer Generated Solutions și-a mărit echipa din România

Compania americană de outsourcing Computer Generated Solutions (CGS), unul dintre liderii pieței locale de business process outsourcing (BPO), și-a crescut în acest an echipa din România cu 500 de noi angajați, în ciuda contextului generat de criza pandemică, scrie profit.ro.

Pe primele locuri în topul centrelor cu cele mai multe recrutări se află Brașov și București, urmate de Galați, Sibiu și Târgu Jiu.

În ceea ce privește pozițiile pe care au fost aduși noi angajați, 90% dintre acestea sunt de nivel entry-level, și au fost pentru posturi de call-center, telecomunicații, suport tehnic sau de consultanți financiari. În ceea ce privește planurile de viitor, reprezentantul companiei estimează că și în 2021 CGS România se așteaptă a la o creștere a numărului de angajați cel puțin similară cu nivelul din acest an.

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de business process outsourcing din lume, prezentă încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează, pe plan local, servicii în 18 limbi străine, având 7 centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanța și Galați.