Chicago: o altă destinație a candidatului USL, Adrian Anghel

19

Adrian Anghel, candidatul Uniunii Social Liberale, la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, pentru funcția de Senator în Parlamentul României, în circumscripția electorală 43 pentru românii din afara țării, Colegiul Uninominal 2, continuă, în această perioadă, vizita în Statele Unite ale Americii, începută în 17 noiembrie.

Astfel, în perioada 24-26 noiembrie 2012, Adrian Anghel s-a  aflat în Chicago, unde a participat la o serie de întâlniri cu lideri ai comunităților românești din Chicago și din proximitate și cu români care locuiesc în această zonă. În cadrul acestor întâlniri, candidatul USL a prezentat proiectele sale pentru comunitățile românești și a analizat, împreună cu participanții la întâlniri, problemele cu care aceștia se confruntă, pentru a găsi variantele optime de  soluționare.

Informații complete despre programul lui Adrian Anghel sunt publicate pe web-site-ul candidatului USL, la adresa: http://adriananghel.com/portfolio/unde-ne-intalnim-2/ sau pe pagina oficială de Facebook: http://www.facebook.com/adriananghel360. Tot aici vor fi publicate detaliile vizitei din Chicago. De asemenea, la adresele de mai sus veți putea găsi informații ulterioare întâlnirilor, fotografii și imagini din cadrul acestora, precum și alte informații utile despre Adrian Anghel.

Biroul de presă Candidat Diaspora,

Senat, Colegiul 2, Adrian Anghel