Catalonia: De Sărbători, alături de românii de acasă

36

IMG_20141221_125224 [640x480]

Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE), împreună cu Asociaţia pentru difuzarea culturii româneşti din Parets del Vallès (Barcelona), Asociaţia Centrul Cultural Român din Catalonia, Parohia „Sfântul Ştefan cel Mare” din Arbúcies/Provincia Girona şi alte comunităţi românești din străinătate au iniţiat o campanie umanitară cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou.

Și comunitatea de români din Catalonia a răspuns cu fermitate acestei inițiative, astfel că, s-au trimis colete cu dulciuri, fructe și îmbrăcăminte persoanelor care locuiesc în Complexul de Servicii Sociale Comunitare din Reşiţa.

Pachetele au ajuns cu bine la destinație și în timp util prin grija companiei de transport Atlassib. Cadourile pregătite cu drag de românii din Catalonia au bucurat de Crăciun și Anul Nou, sufletele locatarilor din căminul pentru persoanele în vârstă din Reșița.

Mulţumim și pe această cale părintelui Adrian Apostol de la Parohia „Sfântul Ştefan cel Mare” din Arbúcies/Provincia Girona pentru sprijinul acordat la colectarea cadourilor, românilor din Catalonia pentru generozitatea lor, precum și firmei Atlassib din Barcelona pentru transportul gratuit, promtitudinea şi rapiditatea cu care au răspuns solicitărilor noastre.

Tuturor românilor de bine de acasă și de pretutindeni, multă sănătate, putere de muncă, unitate și numai bucurii.

Un an 2015 mai bogat și plin de împliniri!

Corespondență: Stela VidrașcuPreședinte/Asociaţia pentru difuzarea culturii româneşti din Parets del Vallès (Barcelona)