Bruxelles: Invitatie la dezbaterea “Contributia Diasporei la Guvernarea Romaniei”

Coordonatorii proiectului “Bruxelles – pol politic, Londra – pol financiar” au deosebita onoare de a va invita joi, 31 mai 2012, orele 18:30, in incinta Parlamentului European de la Bruxelles, la dezbaterea “Contributia Diasporei la Guvernarea Romaniei”.
Conducerile organizatiilor PSD Anglia si PSD Belgia au agreat recent termenii unui parteneriat pe linie politica, indreptat catre comunitatile romanesti din cele doua tari. In cadrul parteneriatului vor fi lansate programe ce stimuleaza angrenarea romanilor din Londra si Bruxelles in actul de reprezentare si guvernare sub conducerea USL. Programele reflecta interesul autoritatilor de la Bucuresti de promovare a expertizei romanilor din Diaspora in aparatul administratiei locale si centrale in Romania, pentru acei conationali ce doresc sa revina in tara, precum si programe de atragere a romanilor in structurile de reprezentare in tarile de adoptie.
Va rugam confirmati prezenta la eveniment pe email la anda.ghiran@psdbruxelles.eu (mentionati va rugam si numele compet, data nasterii, organizatia unde va desfasurati activitatea). Cu ocazia confirmarii (pana joi, 24 mai), mentionati si daca aveti nevoie de badge pentru accesul in Parlamentul European.
Totodata, mentionam ca suntem interesati de input-ul vostru pre- si post- eveniment. In acest sens, va rugam, sa ne transmiteti pe email, daca doriti, opinia voastra legata de posibila implicare a romanilor in actul de Guvernare din Romania.
Acest email poate fi bineinteles forwardat tuturor persoanelor pe care le considerati interesate.

Va multumim,
Biroul Executiv PSD Belgia
www.psdbruxelles.eu