Arta văzută ca experienţă religioasă

Arta ca experienţă religioasă. Aceasta este filosofia comună a expoziţiei în care cei şapte artişti români vor expune până aproape de finalul lunii ianuarie: arta văzută ca experienţă religioasă, pentru că sub inspiraţia divină se naşte creativitatea.
Prin cele 60 de opere de artă, de fotografie, pictură, sculptură, se încearcă să se demonstreze că imigranţii români ştiu să arate şi faţa mai puţin văzută a poporului nostru, aceea a creativităţii artistice, nu foarte cunoscută sau nu îndeajuns de mediatizată. Aceasta este misiunea celor şapte artişti români care expun la Centrul Civic din Coslada: Carmen Morarescu, Andreea Bianca, Erik von Drachstedt, Arradia von Drachstedt, Boumse Neko, Andrei Donarond şi Ivan Gregor.
Expoziţia, organizată de Asociaţia Culturală Obatalá, va fi deschisă publicului, la Centrul Civic El Cerro (Strada Manuel Azaña, s/n), până pe 27 ianuarie.

Asociaţia Culturală Obatalá

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.