AIESEC România organizează Youth Speak Forum pentru creșterea economică și ghidarea tinerilor la locurile de muncă potrivite

302

Youth Speak Forum, un eveniment anual organizat de AIESEC România, aduce împreună tineri, lideri din domeniul afacerilor și ai societății civile pentru a discuta și găsi soluții la problemele sociale și economice actuale. Tema din acest an se concentrează pe provocările și oportunitățile legate de tineri și piața muncii, oferind instrumente și resurse pentru a ghida tinerii spre carierele potrivite pentru ei.

Evenimentul din 19 aprilie va include o serie de workshop-uri interactive, keynote-uri susținute de experți din diverse domenii și sesiuni de networking, oferind participanților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile, de a învăța de la profesioniști și de a-și extinde network-ul.

Youth Speak Forum contribuie la dezvoltarea tinerilor și la construirea unei societăți mai prospere și echitabile. Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să facilităm dialogul și schimbul de idei între tineri și lideri din diferite sectoare, pentru a găsi soluții inovatoare la problemele cu care se confruntă tinerii în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și integrarea în mediul profesional.

Evenimentul se va desfășura atât în format fizic, la Hollywood Multiplex din București Mall, cât și online, la data de 19 aprilie a.c., pentru a asigura accesibilitatea și participarea cât mai largă a tinerilor din întreaga țară.

Pentru a rămâne conectat cu AIESEC, poți accesa pagina de Instagram. Pentru a te înscrie la eveniment, accesează acest link.

Alătură-te celor de la la Youth Speak Forum și fii parte din schimbarea pe care o dorești să o vezi în lume!

Informații și foto: AIESEC România