Actualizarea listei cu avocați a CG Madrid

76

Consulatul General al României la Madrid invită toți avocații care își desfășoară activitatea în zona de competență a Consulatului și care au disponibilitatea de a oferi asistență de specialitate cetățenilor români, să se înregistreze online pe lângă oficiul consular, completând formularul electronic disponibil aici: https://forms.gle/f6VR4Q7CdejUrFac8 până la data de 15 septembrie 2022.

Completarea formularului este necesară inclusiv în cazul avocaților deja înscriși în lista oficiului consular. Avocații deja înscriși care nu vor trimite formularul completat în termenul stabilit vor avea înscrierea suspendată până la completarea și trimiterea formularului. Datele cu caracter personal furnizate vor fi prelucrate strict în scopul declarat, conform normelor în vigoare.

Păstrarea unei evidențe corecte și complete, permanent actualizate, a avocaților români din zona de competență a Consulatului General de la Madrid se înscrie în demersurile constante vizând acordarea de asistență și protecție consulară de calitate, tuturor cetățenilor români din zona de competență.

Formular înregistrare avocați

Formular înregistrare avocați

Formularul poate fi tradus inclusiv în limba spaniolă utilizând funcțiile browser-ului dumneavoastră.

Comunicat și foto: Consulatul General al României la Madrid