ACORAMAR sărbătorește cu mândrie Ziua Națională a României în Murcia

San Pedro del Pinatar, Murcia – 4 decembrie 2023

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, Asociația ACORAMAR din San Pedro del Pinatar, Murcia, a sărbătorit cu entuziasm și bucurie Ziua Națională a României la sediul său, printr-un program artistic de excepție. Evenimentul a fost marcat de prezența unor personalități de seamă, contribuind astfel la afirmarea comunității românești din regiune.

Cu onoare și recunoștință, am avut privilegiul de a avea alături de noi pe domnul Robert-Claudiu Hellvig și Gheorghe Florea de la Consulatul României din Almeria. Le adresăm sincere mulțumiri pentru sprijinul acordat și pentru prezența în mijlocul nostru.

 Manifestarea a fost posibilă și datorită sprijinului generos acordat de către Departamentul Pentru Românii de Pretutindeni, căruia îi adresăm recunoștința noastră. De asemenea, suntem profund recunoscători autorităților locale, Primăriei din San Pedro del Pinatar, reprezentate de doamna Maria José Escudero, pentru sprijinul oferit și participarea la acest eveniment deosebit.

Nu putem să nu menționăm contribuția valoroasă a doamnei avocat Veronica Ene, doamnei Mariana Badea și doamnei Maria Bănuț, care au avut un rol esențial în reușita acestei zile de sărbătoare. Felicitări și sincere mulțumiri tuturor copiilor și părinților care au participat la sărbătoarea noastră, contribuind la atmosfera plină de emoție și mândrie națională.

În ziua următoare, duminică, 3 decembrie 2023, am continuat sărbătorirea Zilei Naționale a României la Biserica Ortodoxă Română din Torrevieja. Evenimentul a fost binecuvântat de preotul Cosmin Sorin Trică, sub coordonarea doamnei preotese Claudia Ștefania Trică și a doamnei profesoare Ionela Dojană, a copiilor de la Școala parohială de duminică. Mulțumiri speciale doamnei Veronica Ene și doamnei Mariana Badea pentru prezența lor deosebită.

De asemenea, membrii Asociației ACORAMAR au participat cu entuziasm la sărbătorirea Zilei Naționale a României în Torrevieva, la invitația doamnei profesoare Lucica Loliceru și a Asociației Acercate a Rumania, organizatorii evenimentului. Evenimentul a fost marcat de prezența doamnei consul Irina Marin de la Consulatul din Castellón și de participarea părintelui Cristian Toderici și a doamnei profesoare Alina Toderici din Elche. Programul artistic susținut de elevii cursului L.C.C.R. și ai Asociației ACORAMAR a încântat publicul prezent.

Le mulțumim și de această dată doamnei avocat Veronica Ene, doamnei Mariana Badea și doamnei Ionela Manole pentru implicarea lor și sprijinul acordat. Felicitări și mulțumiri călduroase tuturor copiilor și părinților participanți, precum și organizatorilor acestor evenimente speciale.

Asociația ACORAMAR din San Pedro del Pinatar, Murcia