Târgul de Crăciun Marriott pentru copiii din căminele EMAUS

56

1 [640x480]

Ca în fiecare an, la începutul lunii decembrie, Hotelul Marriott din Denia și-a deschis generos porțile pe durata unui sfârșit de săptâmână pentru a întâmpina cum se cuvine Sărbătorile de iarnă. Așteptat cu nerăbdare de toate naționalitățile reprezentate pe Costa Blanca, Târgul de Crăciun Marriott este o ocazie unică de a gusta bucuria Sărbătorilor cu toate simțurile.

Sâmbătă și duminică, 29-30 noiembrie a.c., peste trei mii de vizitatori au savurat binevenitul eveniment, evitând cu această ocazie ploaia persistentă care domnea afară.

Atmosfera din interiorul celor două saloane festive împodobite cu decoruri hibernale de către deținătorii celor 160 (!) de standuri a fost, ca de obicei, irezistibilă, răsfățând toate simțurile. Reușita deplină s-a datorat pe de-o parte prezenței permanente a lui Moș Crăciun, care a stat la dispoziția copiilor pentru fotografii și scrisori cu cereri de cadouri pe tot parcursul evenimentului, dar și vastului evantai de delicatese culinare, arome și parfumuri de Sărbători, produse de patiserie specific britanice, spaniole și germane, colindelor, tombolei cu premii foarte consistente, cadourilor de tot soiul, confecționate din materiale diverse, bijuteriilor și îmbrăcăminții de gală oferite spre vânzare sau procedurilor cosmetice la minut, toate la prețuri foarte accesibile.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără organizarea impecabilă asigurată de coordonatoarea clubului Javea Craft Club, Doamna Lesley Clark și ajutorul voluntarilor grupului „Prieteni ai copiilor din căminele EMAUS”. Banii obținuți din donații, tombolă și simbolicul 1 Euro plătit de fiecare vizitator adult la intrare sunt un ajutor prețios pentru copii din familii defavorizate, care locuiesc în căminele EMAUS.

Nota:

Asociația „Prieteni ai copiilor din căminele EMAUS”, fondată în anul 2006, se bazează complet pe ajutor benevol și colaborează direct cu căminele EMAUS de pe Costa Blanca. Căminele EMAUS oferă adăpost copiilor cu vârste între 6 și 18 ani care provin din familii cu situații critice sau părinți necunoscuți.

Corespondență: Gabriela Căluțiu Sonnenberg

Benissa/Alicante – Spania