România participă la Târgul internațional de afaceri și investiții IMEX Madrid, în perioada 19-20 aprilie 2022

72

Ambasada României în Regatul Spaniei continuă demersurile de promovare a potențialului economic al țării noastre pe plan local, cu prilejul participării la cea de-a 20-a ediție a Târgului internațional de afaceri și investiții pentru IMM-uri – IMEX Madrid.

În acest context, reprezentanții Biroului de Promovare Comercială şi Economică din cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei vor participa la IMEX Madrid pentru întâlniri individuale, în zilele de 19 și 20 aprilie 2022, cu reprezentanți ai companiilor spaniole interesate de inițierea unor cooperări pe plan economic în România.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Cibeles (sediul Primăriei orașului Madrid) și are ca principal obiectiv, sprijinirea firmelor spaniole care doresc să-și dezvolte prezența pe piețele externe.

Antreprenorii interesați de identificarea unor noi oportunități de afaceri sau investiții pe piaţa românească, se pot înscrie pe site-ul Feria IMEX Madrid-2022 – Semana de la Internacionalización 2022: https://imex.impulsoexterior.net