„Povestea alfabetului” de Puşa Roth – Premieră absolută la Radio România Cultural

coperta-cd-pov-alfabetului-pusa-roth-ion-andrei-puican

Teatrul Naţional Radiofonic pentru Copii vă invită să ascultaţi, în premieră absolută, la Radio România Cultural, duminică, 3 iulie, de la ora 09:00, Povestea alfabetului, scenariu de Puşa Roth, regia artistică: Vasile MantaAudiția cu public a spectacolului va avea loc luni, 27 iunie 2016, ora 11.00, la Hotel Ramada Majestic din București (Calea Victoriei nr. 38-40). Intrarea este liberă!

Difuzată, pentru întîia oară, la Radio România Cultural, la data de 8 august 1990, Revista Teatrului Naţional Radiofonic este o emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru. Revista Teatrului Național Radiofonic este o emisiune de tradiție a Radioului, care, iată, împlineşte, în această vară, 26 de ani. Echipa de realizatori ai emisiunii este formată din: Domnica Ţundrea, Irina Soare, Costin Manoliu și Magda Duţu, care este și producătorul  acestui proiect. Din octombrie 2013, emisiunea poate fi accesată online pe site-ul Teatrului Naţional Radiofonic şi, din 2 noiembrie 2013, în format multimedia, în Revista Teatrală Radio, grație lui Costin Tuchilă, coordonatorul acestei publicaţii online.

Mai multe detalii despre emisiunea în premieră, Povestea alfabetului, scenariu de Puşa Roth, regia artistică  Vasile Manta, aici: