Acţiunea de promovare a limbii române și în Mollerusa, Guissona și Tàrrega – Catalonia

35

occidentul romanesc [640x480]

FOTO: Elevi din Mollerusa, Guissona și Tàrrega / Provincia Lleida / Comunitatea Catalonia – Spania, participanți la cursul de „Limbă, cultură şi civilizaţie românească”. Alexandra Tarba – Profesor

Campania de promovare a valorilor româneşti din străinătate „Noi susţinem Excelența” lansată în luna ianuarie a acestui an de către publicația în limba română Occidentul Românesc a poposit și în Catalonia.

Copiii participanți la cursul de Limbă, cultură şi civilizaţie românească” din Mollerusa, Guissona și Tàrrega au primit cu mult interes și bucurie pagina de integrame și poezii din ediția tipărită Occidentul Românesc – menționează Alexandra Tarba – profesor al cursului în Provincia Lleida din Comunitatea Catalonia.

Campania „Noi susţinem Excelența” continuă. Mult succes tuturor!

Nota redacției: Campania „Noi susţinem Excelența”  este organizată de publicația Occidentul Românesc, cu sprijinul doamnei prof. Letiția Coza, compania JeTT Media Group și este susținută financiar de către echipa redacțională OR.

Campania, respectiv Acţiunea de promovare a limbii române, nu face parte din proiecte de finanțare DPRRP sau alte surse externe de finanțare.