Miss World 2015 – Cea mai frumoasă femeie din lume a purtat creațiile designerului român Tina Olari

Mireia Lalaguna din Spania a fost aleasă Miss World 2015 

mireia3-z [640x480]

Miss World este cea mai importantă și mai cunoscută competiţie internaţională de frumuseţe din lume, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss International.

Trofeul Miss World 2015 a fost câștigat de către Mireia Lalaguna din Spania, tânara de doar 22 de ani din Barcelona, studentă la farmacie, cea care a obținut titlul de Miss World Spain 2015 la concursul de frumusețe desfășurat în perioada 24 – 25 octombrie 2015, în Estepona – Provincia Málaga din Spania.

Anul acesta, competiția pentru cea mai frumoasă femeie din lume s-a desfășurat la Sanya în China în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, concurs la care au participat 118 candidate.

2

Deși favoritele concursului au fost Sofia Nikitchuk și Maria Harfanti (reprezentanta Rusiei și a Indoneziei, clasate pe locurile I și II), frumoasa studentă blondă cu ochi albaștri din Barcelona – Mireia Lalaguna a cucerit mult râvnitul Trofeu Miss World 2015.

1

Este pentru a două oară când Spania obține Marele Trofeu la un concurs mondial de frumusețe, în 1974 titlul de Miss Univers fiindu-i decernat actriței Amparo Muñoz din Málaga.

Potrivit organizatorilor, spectacolul desfăşurat în China a fost urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori.

Să ne reamintim că, la concursul Miss World Spain 2015 care s-a desfășurat în perioada 24 – 25 octombrie 2015 în Estepona – Provincia Málaga din Spania, Trofeul Miss World Spain 2015 a fost decernat frumoasei Mireia Lalaguna (Miss World Spain/Barcelona) care a fost aleasă oficial să reprezinte Spania în cadrul competiţiei Miss World 2015, concurs ce s-a desfășurat în acest an la Sanya, în China, în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie.

Scriam la momentul respectiv că îi dorim mult succes Mireiei Lalaguna și că sperăm să putem afirma cu mândrie că, cea mai frumoasă femeie din lume a purtat creațiile designerului român Tina Olari.

Un nume de succes în lumea modei internaționale – Tina Olari

Creațiile vestimentare în stil aristocrat ale designerului Tina Olari din Bistrița, continuă să cucerească femeile din străinătate. Croiala executată special pentru formele feminine, fără tipar, direct pe material, sunt doar câteva detalii care au transformat creațiile designerului bistrițean în obiecte vestimentare unice şi foarte valoroase.

Stabilită în Barcelona – capitala Cataloniei, unde și-a deschis un shorwoom -, Tina Olari se bucură în continuare de succes.

Într-un articol anterior menționam faptul că prestigioasa revistă de modă spaniolă Novias España i-a dedicat anul acesta creatoarei românce, patru pagini în care sunt prezentate diverse creații semnate de Tina, iar cu Nicolas Prieto, cunoscutul designer spaniol în materie de haine de blană, a realizat o colaborare de succes.

Nota redacției:

Tina Olari a fost nominalizată pentru Premiile de Excelență „Mihai Eminescu” 2016, în cadrul Galei de premiere a Campaniei „Noi susținem excelența!”, ce se va desfășura în perioada 15 – 17 ianuarie 2016 în Benidorm – Provincia Alicante din Spania.

Organizator: Occidentul Românesc