Concursul “Fii reporter!”, continuă

Occidentul Românesc – Ediţia de Spania, organizează în colaborare cu Compania aeriană Blue Air, publicaţia româno-americană Gândacul de Colorado şi Radio Diaspora Online din Statele Unite ale Americii, concursul „Fii reporter!”. Concursul este adresat tinerilor români cu vârsta cuprinsă între 25 şi 38 de ani stabiliţi în ţara lui Cervantes, iubitori de carte şi scris.

Condiţii de participare:

–          tinerii să fie cunoscători de limba română, scris corect şi vorbit;

–          să realizeze un reportaj despre românii din comunitatea unde îşi au reşedinţa, scris în format Times New Roman, la scara 12, două pagini şi ½ în word, corect, fără greşeli de gramatică sau exprimare.

Materialele vor fi trimise până la data de 10 august 2011, la adresa de e-mail: redactia@occidentul-romanesc.com. Lucrările vor fi selectate și analizate de către un juriu format din jurnaliști din SUA, Spania și România, al cărui președinte va fi Dan Caragea – Critic literar. Câştigătorul va beneficia de un bilet dus – întors pentru orice destinaţie a companiei Blue Air, o diplomă din partea publicaţiei Occidentul Românesc, publicarea articolului câştigător în paginile acesteia şi a Gândacul de Colorado din Statele Unite precum şi posibilitatea de a deveni corespondent al publicației Occidentul Românesc – Ediţia de Spania.

Premierea va avea loc în data de 20 septembriei 2011 la sediul Occidentul Românesc.