„Fii reporter!”

Occidentul Românesc – Ediţia de Spania, organizează în colaborare cu publicaţia româno-americană Gândacul de Colorado, Radio Diaspora Online din Statele Unite ale Americii, Camera de Comerţ Româno-Spaniolă din Madrid şi compania Blue Air, concursul „Fii reporter!”. Concursul este adresat tinerilor români cu vârsta cuprinsă între 25 şi 38 de ani stabiliţi în ţara lui Cervantes, iubitori de carte şi scris.

Condiţii de participare:

– să fie cunoscători de limba română;

– să realizeze un reportaj despre românii din comunitatea unde îşi au reşedinţa, scris în format Times New Roman, la scara 12, două pagini şi ½ în word, fără greşeli de exprimare sau gramaticale.

Materialele pot fi trimise până la data de  31 mai 2011, pe adresa de e-mail: redactia@occidentul-romanesc.com cu mentiunea: Pentru concurs, şi vor fi analizate de către un juriu format din jurnalişti cu experienţă al cărui preşedinte va fi Dan Caragea – Critic literar. Câştigătorul va beneficia de un bilet dus – întors pentru orice destinaţie a companiei Blue Air, o diplomă din partea publicaţiei Occidentul Românesc, publicarea articolului câştigător în paginile acesteia şi a Gândacul de Colorado din Statele Unite precum şi posibilitatea de a deveni corespondent al Occidentul Românesc – Ediţia de Spania. Premierea va avea loc în data de 10 iunie 2011, la sediul Camerei de Comerţ Româno – Spaniole din Madrid, Calle Alcala nr. 20, etaj 5, 504 – 6 – 8.