„Vom susține 100% Spania ca destinație turistică numărul unu”

Hans Müller, șeful departamentului de contractare hotelieră al grupului DER Touristik a declarat pentru Tourinews că destinația turistică numărul unu pentru 2021 este Spania. „Hotelierii spanioli au fost cei mai buni din lume în crearea și aplicarea protocoalelor 100% și acest lucru este recunoscut la nivel mondial”, a mai declarat Müller.

Grupul DER Touristik este divizia de turism a grupului REWE, al doilea grup turistic ca mărime din Europa, care operează în 17 țări și este segmentat în Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

În cei peste 30 de ani în care a lucrat în sectorul turismului, Müller a trăit tot felul de crize, dar nici el, nici altcineva din acest domeniu nu s-a confruntat vreodată cu o pandemie care a paralizat complet planeta. Din acest motiv, el comentează că 99% din munca sa constă acum în comunicarea cu diferiți colaboratori din grupul său, în special hotelieri, și adaptarea la situațiile noi care apar.

Müller este optimist și crede că, atunci când vaccinarea va funcționa corect  și mobilitatea va fi reactivată, „oamenii vor rezerva pentru a pleca în călătorie, deoarece s-au săturat să stea închiși în casele lor”. Și că, atunci când poți călători în cele din urmă, una dintre marile pariuri ca destinație turistică va fi Spania.

A consemnat: Mircea Fluieraș

Foto: fvw.de