United Airlines lansează zboruri directe către New York, din Mallorca și Tenerife (Spania)

Compania americană United Airlines a anunțat două noi servicii în Spania: un zbor direct de trei ori pe săptămână între Aeroportul Palma de Mallorca și New York-Aeroportul Internațional Newark Liberty, începând cu 3 iunie 2022, precum și un zbor direct de trei ori pe săptămână între Aeroportul Tenerife Sud către New York-Newark, începând cu 10 iunie 2022. Pentru aceste rute, compania americană va utiliza un avion bimotor de transport cargo și pasageri, mediu și lung-curier Boeing 767-300, relatează liderul mondial al știrilor turistice preferente.com.

Noile servicii oferite de către compania americană vor fi unice și primele zboruri care vor face legătura directă între Insulele Baleare, Insulele Canare și Statele Unite ale Americii din istoria companiei.

Împreună cu zborurile directe zilnice non-stop ale companiei, de la Madrid și Barcelona, la New York-Aeroportul Internațional Newark Liberty, și zborurile sezoniere de la Madrid și Barcelona la Washington Dulles, care vor fi reluate în 2022, United Airlines oferă cele mai multe destinații în Spania decât orice altă companie aeriană din America de Nord.

Noile zboruri din Palma de Mallorca și Tenerife fac parte din cea mai mare expansiune transatlantică din istoria United Airlines, anunțată astăzi, 15 octombrie a.c., incluzând 10 rute noi și cinci destinații noi: Amman, în Iordania; Bergen, în Norvegia; Azore, în Portugalia; Mallorca (Insulele Baleare) și Tenerife (Insulele Canare) în Regatul Spaniei.

Toate noile rute, care vor începe din primăvara anului 2022, nu sunt deservite de nicio altă companie aeriană din America de Nord.

În plus, anul viitor, United Airlines va adăuga noi zboruri către cinci destinații europene populare: Berlin, Dublin, Milano, München și Roma, și va lansa șapte rute care au fost întrerupte din cauza pandemiei de la Bangalore, Frankfurt, Aeroportul Internațional Tokyo (Aeroportul de Haneda), Nisa și Zurich. Zborurile sunt supuse aprobării guvernului.

„Ne așteptăm ca deplasările internaționale să se redreseze complet și ne angajăm să continuăm să ne folosim de rețeaua noastră globală de lider în moduri noi și captivante”, a declarat Patrick Quayle, vicepreședinte senior al rețelelor și alianțelor internaționale.

„Suntem foarte încântați să anunțăm această extindere semnificativă a rețelei noastre de rute din Spania către SUA și primele noastre servicii din Palma de Mallorca și Tenerife”, a declarat Marcel Fuchs, Director General United Airlines pentru Vânzări Internaționale.

Foto: comunidadrse.com.ar